top of page

SZOLGÁLTATÁSAINK

A legjobbat magunkból

Financial District

KÖNYVELÉS

Mikro, kis- és középvállalkozások teljes körű könyvelése, felelősségbiztosítással. Havi, negyedéves és éves beszámolók beadása, áfa analitika elkészítése. Elhatárolások tervezése, hatósági

nyomtatványok beadása.

BÉRSZÁMFEJTÉS

Munkaügyi nyilvántartások vezetése, munkaszerződések aktualizálása a hatályos szabályozások alapján, bérek számfejtése, és utalásra előkészítése. Folyamatos tájékoztatás a munkaügyi kérdésekkel kapcsolatos munkáltatói feladatokról.

PÉNZÜGYI- ÉS ADÓ TANÁCSADÁS

Az éves P&L tervezés támogatása, elemzések készítése, következtetések levonása és javaslattétel. Cashflow menedzsment támogatás, a hatályos adó jogszabályok lekövetése és javaslattétel szükséges-, vagy a vállalkozás számára előnyös intézkedések meghozatalára.

PÉNZÜGYI ÁTVILÁGÍTÁS

A vállalkozás aktuális gazdasági és pénzügyi helyzetének felmérése, a lehetséges változtatások feltárása. A megbízóval történő személyes konzultációt és a vállalkozás működésének felmérését követően javaslatot teszünk az esetlegesen megvalósítható bevételt növelő, vagy költségeket csökkentő lépésekre, lehetőségekre.

PÉNZÜGYI ANALÍZIS

A legjobbat hozzuk ki cégéből

 

Éves pénzügyi analízis során felmérjük a vállalkozásában rejlő lehetőségeket, személyes konzultációk révén a hatékonyság növelésére törekszünk megbízóinkkal. Közös munkánk sikere az eredményekben mutatkozik meg.

Financial Report
Professional Work

CLOUD ACCOUNTING

Online könnyen és gyorsan

 

Könyvelési anyagait többszörös titkosítással és tűzfallal védve távoli eléréssel is kezeljük, anyagait elektronikusan is elküldheti, vagy feltöltheti.

Munkatársaink telefonon, whatsup-on, e-mailben is elérhetőek, online platformokon (Google Meet, Zoom) és személyesen is biztosítunk konzultációs lehetőségeket.

bottom of page